Γιατί να επιλέξετε προϊόντα OLFA

Η κληρονομιά της OLFA από το 1956

Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία

Επειδή η ποιότητα μετράει, η OLFA σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει τα προϊόντα της στην Ιαπωνία.

Η εταιρία ΔΙΛΜΑΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής, αντιπροσώπευσης και εμπορίας εργαλείων και μηχανημάτων από το 1976. Πιστή στην παράδοση επιλογής ποιοτικών προϊόντων ξεκίνησε την συνεργασία της με την εταιρεία OLFA Ιαπωνίας πριν από 33 χρόνια ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας Ελλάδας. Συνεχίζουμε με μόνο στόχο την ικανοποίηση της ανάγκης κάθε απαιτητικού επαγγελματία, ερασιτέχνη και χομπίστα, προσφέροντας ότι πιο σύγχρονο και ποιοτικό παράγει ο Ιαπωνικός κολοσσός OLFA. Και οι λόγοι είναι πολλοί…

Από τότε που ο Yoshio Okada, ιδρυτής της OLFA CORPORATION, ανακάλυψε τον πρώτο κοπίδι λεπίδων στον κόσμο το 1956, η OLFA δεσμεύτηκε να αναπτύξει πρακτικά και ασφαλή εργαλεία κοπής χειρός.

Οι λεπίδες της μάρκας OLFA κατασκευάζονται με υλικά υψηλής ποιότητας, σφυρηλατημένα με τεχνολογίες που προέρχονται από την παραδοσιακή κατασκευή σπαθιού, ακονίζονται με τεχνολογίες που δίνουν ζωή στη λεπίδα και η κατασκευή ολοκληρώνεται με την τεχνική που συνδυάζει όλα αυτά.

Τα κοπίδια και οι φαλτσέτες που επιτρέπουν στους χρήστες να αποκτήσουν την πλήρη απόδοση κοπής αυτών των λεπίδων υψηλής ποιότητας σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Η OLFA είναι περήφανη για την ακλόνητη ποιότητα που ισχύει για κάθε προϊόν που παράγει.

OLFA, ο εφευρέτης της σπαστής λεπίδας κοπιδιού

Εργαλεία που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κόβουν υλικά.

Το κοπίδι σπαστής λεπίδας σχεδιάστηκε ως ένα οικονομικό, ασφαλές και αποτελεσματικό μαχαίρι κοπής που θα έδινε πάντα στους χρήστες μια αιχμηρή άκρη λεπίδας για να δουλέψουν με την αφαίρεση του κατεστραμμένου άκρου της λεπίδας. Επανάσταση στο πώς οι άνθρωποι κόβουν υλικά βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα της εργασίας. Η γωνία και το μήκος των εφευρεθέντων λεπίδων έγιναν τελικά de facto παγκόσμια πρότυπα. Σήμερα, τα κοπίδια και οι φαλτσέτες χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

Έκτοτε, η OLFA έχει δεσμευτεί να κατασκευάζει εργαλεία που βελτιώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κόβουν υλικά αναπτύσσοντας προϊόντα που όχι μόνο επιτυγχάνουν ένα απαράμιλλο επίπεδο ευκρίνειας, αλλά είναι επίσης πρακτικά στη χρήση από τη σκοπιά του χρήστη. Αυτό περιλαμβάνει – για παράδειγμα – εργαλεία επαγγελματικής ποιότητας που χρησιμοποιούνται σε εργοτάξια, σε εργασίες συσκευασίας και αποστολής, καθώς και σε εργασίες γραφείου, καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον καλλιτεχνικό κόσμο για χαρτιά, παπλώματα, μοντελισμό και άλλα.

Η OLFA παράγει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους. Δείτε μόνοι σας πόσο εύχρηστα είναι τα προϊόντα της OLFA. Σε τελική ανάλυση, κάθε προϊόν OLFA είναι το αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενου σχεδιασμού και πρωτοτύπων και της προσοχής της OLFA στη λεπτομέρεια.

«Ασφάλεια» είναι η βασική αρχή του κίτρινου OLFA

Το χρώμα των εξωτερικών στοιχείων των προϊόντων OLFA επιλέχθηκε το 1967 από τον Yoshio Okada. Αποφάσισε ένα μαλακό κίτρινο χρώμα παρόμοιο με τον κρόκο του αυγού, επειδή συσχετίστηκε με την «ασφάλεια» και «οικείες εικόνες».

Με τα εργαλεία κοπής χειρός, η ποιότητα βασίζεται στην ασφάλεια του χρήστη. Και επειδή η ασφάλεια είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα, η OLFA είναι πολύ απαιτητική όσον αφορά την ποιότητα. Αυτή είναι η βασική αρχή του επίσημου εταιρικού χρώματος της OLFA – κίτρινο.