Εταιρεία ΔΙΛΜΑΣ

45 Χρόνια δίπλα στον επαγγελματία.

dilmas tools

Η εταιρεία ΔΙΛΜΑΣ ξεκίνησε την δραστηριότητα της στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από τον Άγγελο Δίλμα. Αντικείμενο της ήταν η εμπορία εργαλείων και μηχανημάτων. Προχώρησε με μια πλούσια εισαγωγική δραστηριότητα καθώς και την αντιπροσώπευση κορυφαίων οίκων του εξωτερικού όπως η DREMEL, της οποίας υπήρξε ο πρώτος αποκλειστικός αντιπρόσωπος και εισαγωγέας Ελλάδος, από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 και για 15 περίπου έτη.

Στην πορεία των χρόνων μέχρι σήμερα, επέκτεινε την γκάμα των προιόντων της με αποκλειστικές συνεργασίες όπως η OLFA Ιαπωνίας, που είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής κοπιδιών-φαλτσετών-λεπίδων, αλλά και ο εφευρέτης του κοπιδιού (1956) με την μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα. Στην πλούσια ποικιλία προιόντων που διατίθενται στο κατάστημα της οδού Αθηνάς 12 στην Αθήνα, περιλαμβάνονται οι περισσότερες εταιρείες κατασκευής εργαλείων-ηλεκτροεργαλείων, με αριθμό προϊόντων που ξεπερνά τους 20.000 κωδικούς.

Μεταξύ αυτών υπάρχει μια εξειδίκευση σε λεπτουργικά εργαλεία, αλλά και μηχανήματα κατάλληλα τόσο για τους χομπίστες και τους απαιτητικούς ερασιτέχνες, όσο και για τους επαγγελματίες στον χώρο της μακέτας, του μοντελισμού της χρυσοχοΐας κλπ.

Τα προϊόντα μας προωθούνται χονδρικά σε αρκετά καταστήματα ανά την επικράτεια, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που παραμένει και η κύρια έδρα της λιανικής για τέταρτη δεκαετία.

Τα τελευταία χρόνια λειτουργεί η ιστοσελίδα dilmastools.gr και προσφάτως το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παράλληλα με το φυσικό για να διευκολύνουν την εξ’ αποστάσεως εξυπηρέτηση πελατών.

Στους μελλοντικούς στόχους της εταιρείας μας είναι η συνέχιση της διάθεσης ποιοτικών ειδών, αλλά και της επέκτασης της γκάμας για να μπορεί να καλύψει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις.

dilmas tools